Küldetés
Mert így gondolkodunk!
Olyan organikus, növényi vitaminok, táplálékkiegészítők 4. generációjának megteremtése, ami mind dozírozásban, mind hatóanyagválasztásban, mind a problémára született képletben, megoldásban egyszerűen a legjobb, és ebben nincs kompromisszum. Sajnos a prevenció nem mérhető rövid távon, viszont a megbetegedések gyakoriságában, az immunrendszer gyenge működése esetén, bizonyos izületi, köszvény, kardió, pajzsmirigy, enerváltság-fáradékonyság és egyéb hiányállapotoknál, illetve laboreredményeknél gyorsan kaphatunk visszajelzést, hogy működik vagy sem, ez általában 1-4 hónap. Jól diagnosztizált, és helyes orvosi protokol mellett, kiegészitő-hozzájáruló FOOD SUPPLEMENT kategóriában, kardió, Chrone-colitis és oncológiai problémák esetén mérhető pozitív erdmény 6-8 hónap. Vitalitásban és az "Anti-aging", az öregedés és mentális funkcióknál, mozgás, ez csak 3-5-10 év távlatában lesz mérhető, ott viszont sokszor megdöbbentő módon! Tehát megfelelő termékválasztás-koncepció, használat (!), életmód és zöldség & gyümölcs-barát táplálkozás esetén igenis müködik, és ez az egyetlen módja, hogy látványos és hosszútávú eredményt érjünk el. Ráadásul a prevenció olcsóbb, jobb, több! U.i: ÉN még senkitől nem halottam, hogy 43 évesen 60-nak szeretne kinézni... Ezért viszont tenni kell!
Hatóanyag
Az általunk használt organikus/bio hatóanyagok 3-100 x többe kerülnek, mint az iparban használt szintetikus vegyületek. Mi nem használunk színezéket, ízfokozókat, édesítőszereket, tömegnövelő és mesterséges adalékanyagokat. (A tömegnövelő: ami a tabletták tömegét növeli. Na, ez nálunk nincs.)Étrend-kiegészítőinket kizárólag természetes, organikus/bio növényi hatóanyagok – zöldségek, gyümölcsök, gyógynövény hatóanyagok alkotják. Fontos: a szintetikus anyagokkal, mesterséges vegyületekkel ellentétben itt élő, szerves vegyületek kerültek felhasználásra.
Adagolás
Szakítva a hagyományokkal és figyelembe véve a józan észt, mi személyre szabott dozírozást javaslunk, a tömeg, az egyén fizikuma, aktivitása és egészségügyi állapota alapján. Nyilván mi nem azt tanácsoljuk, hogy az ajánlott mennyiséget lépje túl, (nem is tehetjük) azonban számos területen pl.: chron, cholitisz, anémia, daganatos betegségek, prosztatagyulladás, húgyúti fertőzés, felfázás, vagy csak egy „egyszerű” maraton utáni regenerálódás akár más dozírozást kívánhat. Az álltalunk alkotott készítmények többnyire növényi kapszulában vannak, a tabletták pedig Bioactív hordozóban, anyagukban préselve. Természetesen nem tartalmaznak tartósítószereket, adalékanyagokat és tömegnövelőszereket (tabletta formájának méretének kialakításához szükséges segédanyagok, ezek egy másik tabletta tömegének minimum 50%-át teszik ki). Így nálunk a tiszta tömeg a hatóanyag, azaz a kapszula/tabletta teljes súlya!!! Ez akár napi 1150 mg-3600 mg hatóanyag! Akik hatóanyag alapján (Betacarotin, B1, B2, B3, B5, B9, Organikus C-, D-vitamin és Q10, Beta-Glucan, Likopin, Lutein) választanak terméket, azok akár 6-15 doboz különböző fajtájú és/vagy márkájú termék szedését válthatják ki, nyilván az általunk felhasznált hatóanyagok minősége, mennyisége és szinerzise miatt.Ez tudatos, hiszen vannak esetek, amikor alkalmanként 6-25 db tablettát kell magunkhoz venni. Ezt mi próbáljuk leredukálni komplex-összetett termékekre, a természetet klónozva, hiszen ha kevesebb tablettát/kapszulát kell beszedni, akkor kevesebbe kerül a csomagolás, a szállítás, ami mind a fogyasztót terhelné. Jobb a környezetnek és olcsóbb is.A több nem mindig jobb, de ez itt nálunk több is jobb is!
Szinerzis
Ez azt jelenti, hogy egymás hatását fokozzák, erősítik, kiegészítik. Ha Ön természetes úton – pl. alma formájában – visz be C vitamint, akkor ezt úgy teszi, hogy vele együtt 149 más egyéb alkotó vegyületet, többek között A, B1, B2, B3, B6, B9, E, K-vitamint visz be. A termékeket zöldségekből, gyümölcsökből és gyógynövényből származó organikus növényi hatóanyagok alkotják, melyek az általunk vélt legjobb eredményt biztosítva szinergiában működnek egymással.
Vásárlói klub
Csatlakozz vásárlói klubbunkhoz egy egyszerü regisztrációval, és élvezd a számos előnyét, és a speciális kedvezményeket!
HASZNÁLD KI A LEHETŐSÉGET
Feliratkozás az Organica FX hírlevélre
Hírlevelünkből elsőként értesülhetsz legújabb termékeinkről, akcióinkról. E-mailjeink csupán tájékoztató jellegűek, személyes adat megadását sosem kérünk benne.